U mbajt turniri i futbollit në Rahovec

Rahovec 22 nëntor 2011- Me moton “Luaj për paqen” në Rahovec është mbajtur një turnir futbolli në të cilën kanë marrë pjesë ekipe të komuniteteve të ndryshme etnike. Aktiviteti zhvillohet në kuadër të projektit për hartimin e strategjisë tre vjeçare për komunitetin serb në komunën e Rahovecit, që impementohet nga janari i këtij viti në komunën e Rahovecit me mbështetjen financiare të Olof Palme Center.
Në turnirin e futbollit kanë marrë pjesë ekipe nga komuniteti shqiptar, serb, rom dhe egjiptian nga Rahoveci dhe fshatrat përreth, ndërsa fitues janë shpallur ekipi nga Hoça e Madhe.  

Regjistrohu për info

Video

Wedding on a bike on the Korzo in Peja