mendo globalisht,
vepro lokalisht

Filloi nënshkrimi i peticionit për KOMRA

28.09.2011

Në rajonin e Pejës ka filluar nënshkrimi i peticioneve për koalicionin për KOMRA. Rreth 2000 nënshkrime do mblidhen në Pejë nga vullnetarët e Syrit të Vizionit në të gjitha komunat dhe ato janë pjesë e nismës së përbashkët në të gjitha shtetet e ish Jugosllavisë për krijimin e komisioneve për zbardhjen e të vërtetës dhe listat e të vrarëve në konfliktet e viteve ‘90.